Skric dig på interesselisten

Skriv dig op her og Norse kontakter dig hurtigst muligt


  Choose your
  dream apartment

  Et hjem er meget mere end fire vægge. Her er plads til at bo alene, sammen med et par af dine bedste venner eller din lille, nye familie. I HI:LIFE kan du vælge mellem 19 forskellige lækre, effektive og delevenlige indretninger fra 38-131 kvadratmeter, der alle har dét til fælles, at du kan få det gode liv både ude og inde, store værelser, et dejligt køkken-alrum og et badeværelse.


  Love life? Get a room

  Hvis du bor i en af stuelejlighederne, har du din egen terrasse, mens de øvrige lejligheder har hyggelige altaner, der ligger i ro ind mod gården, hvor flot beplantning, hyggelige siddepladser og en projektørbelyst basketbane danner den perfekte ramme for dejligt samvær med dine roomies eller skønne naboer.


  Quality in every
  single detail

  Meningen er, at du hver dag skal glæde dig over at bo her, mens du arbejder på at komme videre i livet. Det betyder også, at du skal have den maksimale komfort. Hvorfor bruge tid på at slæbe dit vasketøj ned i en kælder, når du i HI:LIFE kan have din egen vaskesøjle som en naturlig del af badeværelset? Og naturligvis er der både en administrator og en vicevært, der er med til at sikre, at alting bare fungerer. Her er der tænkt over, at livet skal lettes – også økonomisk. Fra starten har idéen nemlig været, at din månedlige husleje skal være overkommelig.

  DROP INDSKUD OG FLYT LIGE IND

  Keyhole dækker dit indskud. Det eneste du hæfter for er almindelige skader og udeståender ved fraflytning.

  SE MERE HER