Skric dig på interesselisten

Skriv dig op her og Norse kontakter dig hurtigst muligt


  Your next move

  Når du er på vej videre i livet, skal du have det fantastisk. HI:LIFE tilbyder dig noget helt specielt – dejlige lejligheder, der ligger tæt på byen eller uddannelsen og med mulighed for at nyde dagen, udsigten og hinanden i rooftop-haverne på de grønne tage.


  Say hi to
  the good life

  HI:LIFE giver plads til dig, dine interesser, dine studier og dine venner – i samme lejlighed. Bygningen slanger sig med sjove fremspring for at lukke mest lys ind i din hverdag. Samtidig lader de store vinduer dig også nyde den fantastiske udsigt. Alt er skabt i enkle linjer og med gennemtænkte materialer, der er lette at holde pæne. De grønne taghaver giver hver dag flere muligheder, og vi har fra starten villet skabe et sted, hvor du får flere kvadratmeter for pengene.

  Se lejlighederne


  Make
  life work

  HI:LIFE er gennemtænkt. Meningen er, at livet skal gøres både tryggere og lettere for dig. Derfor er cykelvaskesteder, overdækket cykelparkering, gode parkeringspladser og dørtelefoner en selvfølge, ligesom du kan finde WIFI overalt.

  HI:LIFE FACTS

  • HI:LIFE har 234 lejligheder, og er klar til indflytning nu
  • Alle lejligheder har Electrolux vaskemaskine og tørretumbler, Siemens køleskab, opvaskemaskine, ovn og glaskeramisk kogeplader.
  • Alle lejligheder har trægulve i ask, Invita køkkener og et tremmerum i kælderen.
  • Du kan parkere din bil gratis på en af de 73 parkeringspladser, og der er god plads til din cykel.
  • Der er dørtelefon ved entredøren.
  • Alle opgange har egen elevator.

  HI:LIFE tilbyder en ny ramme for den studerende eller den unge familie. Udsyn, privathed og fællesskab i én samlet pakke.

  - AART architects